Selecteer een pagina

Samenzang

Tijdens de samenkomst wordt veel gezongen. Zingen is een manier om je open te stellen voor Gods Geest maar is ook een manier om onze dankbaarheid, liefde, aanbidding en lofprijs aan God te tonen. Wij zingen voornamelijk uit de Opwekkingsbundel en de bundel van Johannes de Heer en Glorieklokken. Soms wordt er ook wel een Engelstalig lied gezongen van bekende gospelartiesten.

Er zijn vier zangleiders, een grote groep backing vocalisten, een pianist, een percussionist, een drummer en drie gitaristen. Ook hebben we een team die het geluid voor hun rekening nemen en iedere zondag alles opbouwen en afbreken. Tijdens de samenkomst worden de liederen geprojecteerd op een wit scherm. Ook hier is een team verantwoordelijk voor.

Voor de kinderen naar hun eigen samenkomst vertrekken wordt er met hen een kinderlied gezongen. De kinderen mogen op het podium meezingen of op een instrument spelen.

Gezinsdienst

Twee keer per jaar worden er gezinsdiensten gehouden. Deze diensten zijn speciaal gericht op kinderen maar zijn ook leuk voor volwassenen. Alles wordt op een begrijpelijke manier gebracht. De liederen worden voornamelijk uit de kinderopwekking bundel gezongen. Tijdens de kinderdienst is er een voorstelling/optreden van een theater. In 2018 hebben we een clown op bezoek gehad en een goochelaar. Tijdens de kerstdienst een herder. Deze diensten worden altijd goed bezocht en zijn zeker een aanrader.